Jong AZ - Jong PSV

PSV heeft maandag drie keer gescoord in de uitwedstrijd tegen AZ II in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 2-3.

PSV kwam op voorsprong toen Babadi scoorde na 10 minuten, met een assist van Simon Colyn.

PSV kwam op 2-0 toen Babadi nog een keer scoorde in de 21ste minuut.

In de 25ste minuut poetste Yusuf Barasi iets van de achterstand weg voor AZ II.

Jason van Duiven bracht in de 35ste minuut de uitploeg op een grotere voorsprong, op aangeven van D'Leanu Arts. Direct na de rust scoorde Barasi voor een tweede keer en poetste iets van de achterstand weg voor AZ II.

In de vijf laatste wedstrijden heeft AZ II twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl PSV twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van AZ II dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van PSV met één doelpunt verschil.

De volgende speeldag speelt AZ II op vrijdag 6 januari om 20.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Heracles. PSV ontvangt donderdag 15 december om 20.00 uur Ajax II.