VVV-Venlo - Jong AZ

AZ II heeft een winst geboekt in het duel met VVV in het Covebo Stadion. Het team won vrijdag met 1-2 in de Eerste Divisie.

Er werd een vroege voorsprong genomen door AZ II na een doelpunt van Griffith na 25 minuten, op aangeven van Soulyman Allouch.

Sven Braken bracht in de 37ste minuut VVV op gelijke hoogte, met een assist van Thijme Verheijen.

Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Barasi de overwinning.

Het was de vierde wedstrijd op rij voor VVV dat er niet gewonnen werd.

In de vijf laatste wedstrijden heeft VVV één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl AZ II twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van VVV dit seizoen. Dit was ook de tweede overwinning van AZ II met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt VVV op vrijdag 4 november om 20.00 uur bij ADO Den Haag. AZ II ontvangt maandag 7 november om 20.00 uur Roda JC.