TOP Oss - Jong AZ

In de Eerste Divisie heeft AZ II het uitduel tegen TOP Oss maandag gewonnen. In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 1-0-voorsprong, waarna AZ II in de tweede helft uitliep naar 3-1.

Na een half uur nam AZ II de leiding, toen Fedde de Jong scoorde, op aangeven van Soulyman Allouch.

Sem Dekkers diepte de voorsprong van AZ II uit in de 78ste minuut.

Met nog zes minuten op de klok voerde Mexx Meerdink de score verder op voor AZ II, met een assist van Zico Buurmeester.

Jearl Margaritha passeerde twee minuten later de doelman, op aangeven van Rick Stuy van den Herik, en verkleinde de marge naar 3-1 voor TOP Oss. Maar TOP Oss was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

TOP Oss heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl AZ II twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd neemt TOP Oss het thuis op tegen NAC Breda op vrijdag 20 januari om 20.00 uur. AZ II neemt het maandag 23 januari om 20.00 uur thuis op tegen Helmond Sport.