Telstar - Jong AZ

1 - 0
Expected goals1 - 0.3

Telstar heeft de thuiswedstrijd tegen AZ II in de Eerste Divisie vrijdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de eerste helft gemaakt door Plet.

Voor Telstar werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Telstar na een doelpunt van Glynor Plet na 7 minuten, met een assist van Yahya Boussakou.

Een rode kaart in de 75ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Ronald Koeman van Telstar.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Telstar twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl AZ II één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Telstar dit seizoen. De nederlaag was ook voor AZ II de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt Telstar op zaterdag 21 januari om 16.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Dordrecht. AZ II ontvangt maandag 16 januari om 20.00 uur TOP Oss.