KNVB spaart Koeman jr. niet na eerste rode kaart uit carrière

Reacties

Ronald Koeman jr. komt pas op z'n vroegst in februari weer in actie voor Telstar. De club en de 27-jarige doelman hebben een schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van drie wedstrijden schorsing plus een voorwaardelijk geaccepteerd.

KNVB spaart Koeman jr. niet na eerste rode kaart uit carrière
© Pro Shots
Telstar
Telstar
1 - 0
Jong AZ
Jong AZ

Koeman jr. kreeg vrijdag tegen Jong AZ voor het eerst in zijn carrière de rode kaart. De doelman van Telstar, die ver uit zijn doel kwam en Jong AZ-speler Nick Koster torpedeerde, schrok daar zelf nog het meest van. 'Dit is de eerste keer dat ik dat ooit heb gehad', zei hij bij ESPN over de rode kaart. 'Ik weet het ook niet, ik ben er ook een beetje van in shock.'

Zonder Koeman jr. trok Telstar een 1-0 zege over de streep tegen Jong AZ. Reservekeeper Joey Houweling verving de zoon van bondscoach Ronald Koeman en mag het voorlopig waarschijnlijk laten zien bij de ploeg van trainer Mike Snoei.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Telstar Vrouwen
Meer over Telstar Vrouwen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.