Koeman jr. in shock na dwaze tackle: 'Ik weet het ook niet'

Reacties

Voor de eerste keer in zijn carrière werd Ronald Koeman jr. vrijdag met rood van het veld gestuurd. De doelman van Telstar, die ver uit zijn doel kwam en Jong AZ-speler Nick Koster torpedeerde, schrok daar zelf nog het meest van.

Koeman jr. in shock na dwaze tackle: 'Ik weet het ook niet'
© Pro Shots

'Of ik er al eens eerder zo bij heb gestaan?', herhaalde een zichtbaar aangeslagen Koeman na afloop de vraag van de ESPN-verslaggever. 'Niet na een rode kaart, dit is de eerste keer dat ik dat ooit heb gehad. Ik weet het ook niet, ik ben er ook een beetje van in shock. Een kutmoment.'

De doorgebroken Koster moest het een kwartier voor tijd ontgelden. De invaller stormde op het Telstar-doel af, maar Koeman kwam ver uit zijn doel en haalde met hooggeheven en gestrekt been door op Koster. Scheidsrechter Stan Teuben hield de 27-jarige doelman vervolgens de rode kaart voor. Koster kon de wedstrijd gewoon voortzetten, maar met tien man hield Telstar alsnog stand tegen Jong AZ (1-0).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.