Nieuwe aanval FC Twente krijgt vorm: eerste aanwinst binnen

Reacties

FC Twente heeft de eerste aanwinst voor volgend seizoen vastgelegd. De 24-jarige linksbuiten Sayf Ltaief komt over van FC Basel.

Nieuwe aanval FC Twente krijgt vorm: eerste aanwinst binnen

Ltaief tekende donderdagavond in De Grolsch Veste een contract tot medio 2027, met een optie voor nog een seizoen. Dit seizoen was hij goed voor acht goals en zes assists voor FC Winterthur, dat hem huurde van FC Basel. De aankoop van FC Twente werd geboren in Zürich en speelde vijftien interlands voor Tunesië.

Technisch directeur Arnold Bruggink licht zijn komst toe op de clubsite. 'Afgelopen seizoen heeft hij zich in de Zwitserse competitie nadrukkelijk laten zien en was er veel belangstelling voor hem. Het is mooi dat hij voor FC Twente heeft gekozen en hier een stap hogerop wil maken. Sayf is een speler met veel snelheid, een goede dribbel en heeft veel dreiging in zijn spel. Zijn beste positie is vanaf de linkerkant.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Ltaief is Twente de ideale stap. 'Vanaf het eerste contact met Arnold en Jan (Streuer, technisch adviseur, red.) voelde het goed en wist ik dat ik voor FC Twente wilde spelen. De Eredivisie is voor mij als aanvaller een heel goede competitie waarin ik mij verder wil ontwikkelen en door kan groeien. Ik kijk er naar uit om hier straks in dit stadion te spelen en de supporters te ontmoeten. De band tussen de spelers en supporters is speciaal, dat heb ik afgelopen zondag wel gezien.'

Met de komst van Ltaief krijgt de nieuwe aanval van FC Twente vorm. Afgelopen zondag werd alvast afscheid genomen van huurlingen Naci Ünüvar en Myron Boadu, die volgens Bruggink in principe niet terugkeert omdat hij te duur is. Ricky van Wolfswinkel (34) verlengde zijn contract, terwijl ook de komst van Wout Weghorst mogelijk is.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.