Heracles Almelo - PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft zondag het duel met Heracles in het Erve Asito in de Eerste Divisie tegen Heracles met 0-3 gewonnen. Zwolle heeft daarmee zes overwinningen achter elkaar. Voor Heracles eindigde een reeks van zes ongeslagen wedstrijden.

Het bezoekende team startte goed en nam na 8 minuten de leiding na een doelpunt van Samir Lagsir, op aangeven van Lennart Thy.

Thomas van den Belt bracht in de 35ste minuut PEC Zwolle op 2-0.

De uitploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Thy scoorde, op aangeven van Thomas Beelen, in de 39ste minuut. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 3-0 winst voor PEC Zwolle.

Dit betekent zes overwinningen achter elkaar voor PEC Zwolle en de ploeg is al zes duels ongeslagen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Heracles drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl PEC Zwolle vijf overwinningen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Heracles op vrijdag 27 januari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Eindhoven. PEC Zwolle ontvangt vrijdag 20 januari om 20.00 uur VVV.