PEC Zwolle - VVV-Venlo

PEC Zwolle heeft zondag ook het thuisduel met VVV gewonnen. Het duel eindigde in 2-0, waardoor Zwolle nu vier overwinningen achter elkaar heeft geboekt, terwijl VVV’s serie van zes wedstrijden ongeslagen is beëindigd.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 74ste minuut voordat Davy van den Berg PEC Zwolle op voorsprong bracht, met een assist van Apostolos Vellios.

Lennart Thy diepte de voorsprong van PEC Zwolle uit met een assist van Vellios, in de 79ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-0.

PEC Zwolle heeft nu zeven wedstrijden op rij gewonnen.

PEC Zwolle heeft in de vijf laatste wedstrijden vijf overwinningen behaald, terwijl VVV drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd speelt PEC Zwolle op vrijdag 27 januari om 20.00 uur in eigen huis tegen TOP Oss. VVV ontvangt maandag 23 januari om 20.00 uur PSV.