FC Den Bosch - MVV Maastricht

Den Bosch heeft in de rust met 1-2 voor gestaan in de Eerste Divisie-wedstrijd tegen MVV. In de tweede helft kwam MVV terug met de gelijkmaker: 3-3. Het duel eindigde in 3-3.

In de vijftiende minuut nam MVV een voorsprong door een eigen doelpunt van Leroy Labylle.

Ruben van Bommel bracht in de 27ste minuut MVV op gelijke hoogte, met een assist van Koen Kostons.

Direct na de rust bracht Tomas Kalinauskas Den Bosch opnieuw een voorsprong.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Anass Ahannach en bouwde de marge verder uit met een assist van Danny Verbeek.

Het doelpunt dat de score milderde naar 3-2 werd gemaakt toen Dailon Livramento het doel vond voor MVV, op aangeven van Rein Van Helden.

Maar MVV had nog tijd voor een gelijkmakend doelpunt. Mart Remans scoorde in de 95ste minuut, op aangeven van Orhan Dzepar.

MVV heeft al vijf wedstrijden achter elkaar niet gewonnen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Den Bosch één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl MVV twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Den Bosch dit seizoen.

In de volgende wedstrijd gaat Den Bosch op vrijdag 3 februari om 20.00 uur op bezoek bij TOP Oss. MVV speelt zondag 5 februari om 12.15 uur uit tegen Roda JC.