MVV Maastricht - De Graafschap

MVV en De Graafschap hebben vrijdag de punten gedeeld in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 2-2.

De Graafschap opende de score in de 24ste minuut na een doelpunt van Philip Brittijn.

Nicky Souren bracht in de 43ste minuut MVV op gelijke hoogte, op aangeven van Koen Kostons. Direct na de rust bracht Ruben van Bommel MVV een voorsprong.

De gelijkmaker voor De Graafschap werd in de 90ste minuut gemaakt door Jeffry Fortes, op aangeven van Alexander Büttner.

In de vijf laatste wedstrijden heeft MVV twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl De Graafschap twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het vierde gelijkspel van MVV dit seizoen.

In de volgende wedstrijd, op vrijdag 13 januari om 20.00 uur, speelt MVV bij ADO Den Haag. De Graafschap speelt dan thuis tegen Ajax II op Stadion De Vijverberg.