Jong FC Utrecht - MVV Maastricht

Utrecht II beëindigde zijn belabberde reeks van vijf nederlagen op rij in de Eerste Divisie. In de thuiswedstrijd tegen MVV werd maandag met 3-0 gewonnen.

De thuisploeg opende de score in de 15de minuut via Derensili Sanches Fernandes, met een assist van Yuya Ikeshita.

Direct na de rust vergrootte Mees Rijks de voorsprong van Utrecht II.

Utrecht II vond het net nogmaals via Rijks, met een assist van Lynden Edhart, in de 57ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-0.

Voor de wedstrijd had MVV acht wedstrijden achter elkaar geen nederlaag geleden.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Utrecht II één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl MVV drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Utrecht II op donderdag 17 november om 18.45 uur bij PSV. MVV ontvangt zaterdag 19 november om 20.00 uur Almere City.