PEC Zwolle - MVV Maastricht

0 - 1
Expected goals1.9 - 0.9

MVV heeft de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle in de Eerste Divisie vrijdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Blummel.

MVV nam de leiding in de 37ste minuut via Sven Blummel, op aangeven van Ruben van Bommel.

Het resultaat betekent dat MVV al zeven wedstrijden op rij niet heeft verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft PEC Zwolle twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl MVV vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van PEC Zwolle dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van MVV met één doelpunt verschil.

PEC Zwolle speelt in de volgende wedstrijd uit tegen TOP Oss in het MAC³PARK Stadion, MVV treft Helmond Sport in de thuiswedstrijd in het De Geusselt. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 4 november om 20.00 uur.