Ryan Thomas keert bij PEC Zwolle terug op oude nest

Reacties

Ryan Thomas keert terug op vertrouwde bodem. De 27-jarige Nieuw-Zeelander tekent een contract tot het einde van het seizoen bij PEC Zwolle, met een optie op een langer verblijf. Thomas was transfervrij nadat zijn contract bij PSV afgelopen zomer ten einde liep.

Ryan Thomas keert bij PEC Zwolle terug op oude nest
© Pro Shots
PEC Zwolle
PEC Zwolle
0 - 1
MVV Maastricht
MVV Maastricht

'Bij PEC Zwolle heb ik de mooiste dag uit mijn voetballoopbaan beleefd, maar niet alleen dat. Aan deze club heb ik veel te danken', vertelt Thomas op de clubwebsite van PEC. 'Zij gaven mij bijna tien jaar geleden de kans om in Europa profvoetbal te spelen. Zwolle voelt voor mij en mijn gezin dan ook als thuis. Na ook een hele mooie periode in Eindhoven met ups en downs voel ik me sterker dan ooit en heb ik heel veel zin om weer te voetballen

Afgelopen seizoen kwam hij door blessureleed slechts zes keer in actie. De middenvelder toonde later begrip voor de beslissing van PSV om het aflopende contract van Thomas niet te verlengen.

Thomas speelde van 2013 tot 2018 vijf seizoenen bij PEC. Vier jaar geleden verkaste hij voor bijna drie miljoen euro naar PSV. In Eindhoven kwam hij tot 33 Eredivisie-duels waarin hij vier keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.