FC Eindhoven - FC Den Bosch

In de Eerste Divisie-wedstrijd van maandag tussen Eindhoven en Den Bosch, heeft Eindhoven al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 2-1-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 4-1 overwinning.

Evan Rottier opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Charles-Andreas Brym.

Naoufal Bannis bracht in de 21ste minuut Eindhoven op 2-0, op aangeven van Jarno Janssen.

In de 35ste minuut verkleinde Ryan Leijten met een assist van Anass Ahannach, de achterstand voor Den Bosch. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Brym en bouwde de marge verder uit met een assist van Brian De Keersmaecker.

De uiteindelijke 4-1 voor Eindhoven werd in de laatste minuten gemaakt door Lamine Diaby-Fadiga, met een assist van Brym.

Den Bosch heeft nu vijf wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Eindhoven drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Den Bosch vijf nederlagen heeft.

De volgende speeldag speelt Eindhoven op vrijdag 27 januari om 20.00 uur in eigen huis tegen Heracles. Den Bosch ontvangt vrijdag 20 januari om 20.00 uur PSV.