Jong Ajax - FC Eindhoven

1 - 1
Expected goals0.9 - 2.2

Ajax II en Eindhoven hebben de buit gedeeld in het duel tussen beide teams in de Eerste Divisie. De eindstand was 1-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Evan Rottier zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Tibo Persyn, en Eindhoven op voorsprong bracht.

De gelijkmaker voor Ajax II werd gemaakt door Jaydon Banel, met een assist van Tristan Gooijer.

Ajax II heeft voor de vijfde keer op rij geen overwinning behaald.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Ajax II vier keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Eindhoven twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Ajax II dit seizoen.

De volgende speeldag speelt Ajax II uit tegen De Graafschap, op vrijdag 13 januari om 20.00 uur. Eindhoven speelt maandag 16 januari om 20.00 uur thuis tegen Den Bosch.