Jong Ajax - FC Den Bosch

Den Bosch had bij de rust een 2-1 achterstand tegen Ajax II in de wedstrijd in de Eerste Divisie gehad, maar in de tweede helft kwam Den Bosch goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. De wedstrijd eindigde in 4-4.

Ajax II nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Christian Rasmussen scoorde in de 16de minuut, op aangeven van Tom de Graaff.

Kian Fitz-Jim bracht in de 35ste minuut Ajax II op 2-0, met een assist van Silvano Vos.

In de 41ste minuut verkleinde Nikolaj Möller met een assist van Nick de Groot, de achterstand voor Den Bosch. Direct na de rust vergrootte Vos de voorsprong van Ajax II.

Teun van Grunsven scoorde in de 52ste minuut voor Den Bosch, met een assist van Danny Verbeek.

Zes minuten later vergrootte Ajax II de voorsprong toen Rasmussen nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Fitz-Jim.

De 4-3 kwam van nog een eigen doelpunt van Olivier Aertssen van Den Bosch in de 77ste minuut.

Zes minuten later maakte Den Bosch gelijk toen Möller nog een keer de doelman passeerde.

Ajax II heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Den Bosch drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Ajax II dit seizoen.

De volgende speeldag speelt Ajax II op donderdag 17 november om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen AZ II. Den Bosch speelt zaterdag 19 november om 16.30 uur thuis tegen VVV.