Jong Ajax - Willem II

Jong Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen Willem II tot de rust gecontroleerd en nam een 1-0 voorsprong. Willem II draaide de wedstrijd in de Eerste Divisie echter om en won met 2-1.

Jong Ajax opende de score in de 21ste minuut via Sontje Hansen, met een assist van Kristian Hlynsson. Direct na de rust bracht Jeremy Bokila Willem II langszij.

Lucas Woudenberg maakte het beslissende doelpunt in de 75ste minuut met een assist van Max Svensson. Willem II draaide daarmee de rollen om.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Jong Ajax één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Willem II twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Jong Ajax dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Willem II met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd, op vrijdag 4 november om 20.00 uur, speelt Jong Ajax bij Dordrecht. Willem II speelt dan thuis tegen Heracles in het Koning Willem II Stadion.