Willem II - Almere City FC

Almere City heeft in de Eerste Divisie punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen Willem II. Het duel eindigde in 1-1. Al vroeg in de wedstrijd nam het bezoekende team een voorsprong, toen Jeredy Hilterman scoorde na 22 minuten. Het duurde lang tot het volgende doelpunt. Jeremy Bokila maakte in de 66ste minuut gelijk voor Willem II. Dit bracht de uiteindelijke score op 1-1. Willem II heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Almere City drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Willem II dit seizoen. De volgende speeldag speelt Willem II op maandag 31 oktober om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen Jong Ajax. Almere City ontvangt vrijdag 28 oktober om 20.00 uur Heracles.