Almere City FC - Roda JC Kerkrade

De de Eerste Divisie-wedstrijd tussen Roda JC en Almere City vrijdag eindigde met een 2-1 overwinning voor de thuisploeg in het Yanmar Stadion. De doelpuntenmakers van Almere City waren Duijvestijn en Poll. De thuisploeg opende de score na 18 minuten na een doelpunt van Duijvestijn. Ted van de Pavert bracht in de 21ste minuut Roda JC op gelijke hoogte, op aangeven van Bryan Limbombe. Het duurde een tijdje voor een van beide teams weer scoorde. Met nog negen minuten te spelen maakte Poll het beslissende doelpunt voor Almere City. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de vijf laatste wedstrijden heeft Almere City twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Roda JC één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Almere City dit seizoen. Op 7 oktober om 20.00 uur staat de uitwedstrijd tussen Almere City en Jong FC Utrecht op Sportcomplex Zoudenbalch op het programma. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Roda JC tegen VVV in het Parkstad Limburg Stadion op het programma.