Almere City FC - Jong Ajax

In het duel tussen Jong Ajax en Almere City in de Eerste Divisie, heeft Jong Ajax een overwinning behaald. Het team won vrijdag met 2-3.

Al vroeg in de wedstrijd nam Jong Ajax een voorsprong, toen Christian Rasmussen scoorde na 20 minuten, op aangeven van Kian Fitz-Jim.

Manel Royo Castell bracht in de 27ste minuut Almere City op gelijke hoogte, met een assist van Lance Duijvestijn.

Lorenzo Lucca bracht in de 37ste minuut de uitploeg opnieuw een voorsprong, met een assist van Youri Regeer. Direct na de rust bracht Jeredy Hilterman Almere City langszij.

Ar'jany Martha maakte het beslissende doelpunt met een assist van Fitz-Jim, in de 78ste minuut.

Almere City heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Jong Ajax twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Almere City dit seizoen.

In de volgende wedstrijd speelt Almere City uit tegen Willem II, op vrijdag 21 oktober om 20.00 uur. Jong Ajax speelt maandag 24 oktober om 20.00 uur thuis tegen VVV.