FC Dordrecht - Jong Ajax

Dordrecht is met een voorsprong van 2-1 aan de tweede helft begonnen in de Eerste Divisie-wedstrijd in het Matchoholic Stadion, maar Jong Ajax kwam sterk terug en won met 3-4.

Al vroeg in de wedstrijd nam Jong Ajax een voorsprong, toen Kristian Hlynsson scoorde in de 10de minuut, met een assist van Christian Rasmussen.

Samuele Longo maakte gelijk na meer dan een half uur, met een assist van Anouar El Azzouzi.

Jaymillio Pinas bracht in de 40ste minuut Dordrecht een voorsprong, op aangeven van El Azzouzi. Direct na de rust bracht Rasmussen Jong Ajax langszij.

Jong Ajax maakte ook 3-2 in de 49ste minuut, toen Sontje Hansen scoorde, met een assist van Jaydon Banel.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte Mathis Suray gelijk voor Dordrecht.

In de 78ste minuut deed Hlynsson de tegenstander nogmaals pijn met een assist van Youri Regeer, en maakte het beslissende doelpunt. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-4.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Dordrecht twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Jong Ajax twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Dordrecht dit seizoen. Dit was ook de tweede overwinning van Jong Ajax met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt Dordrecht uit tegen Almere City, op zondag 13 november om 12.15 uur. Jong Ajax speelt maandag 14 november om 20.00 uur thuis tegen Den Bosch.