Jong Ajax - Jong FC Utrecht

De de Eerste Divisie-wedstrijd tussen Ajax II en Utrecht II zondag eindigde met een 1-2 zege voor de uitploeg in het Sportpark De Toekomst. De doelpuntenmakers van Utrecht II waren Mamengi en Rijks.

De uitploeg nam de leiding net voor de rust toen Mamengi scoorde, op aangeven van Derensili Sanches Fernandes.

Kristian Hlynsson bracht in de 41ste minuut Ajax II op gelijke hoogte, met een assist van Lorenzo Lucca.

Rijks maakte het beslissende doelpunt in de 73ste minuut met een assist van Eliano Reijnders.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Ajax II één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Utrecht II twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Ajax II dit seizoen.

In de volgende wedstrijd speelt Ajax II op donderdag 15 december om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen PSV. Utrecht II ontvangt vrijdag 6 januari om 20.00 uur Den Bosch.