MVV Maastricht - TOP Oss

Na zes wedstrijden in de Eerste Divisie zonder winst heeft MVV eindelijk weer punt gepakt. Het duel met TOP Oss leverde een 1-5 zege op.

Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen Rick Stuy van den Herik scoorde na 23 minuten.

Ruben van Bommel bracht in de 36ste minuut MVV op gelijke hoogte, met een assist van Koen Kostons. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Van Bommel MVV een voorsprong met een assist van Jarne Steuckers.

De 3-1 kwam in de 59ste minuut na nog een eigen doelpunt van Roshon van Eijma van MVV.

Nicky Souren passeerde vier minuten later de doelman, op aangeven van Van Bommel, en bouwde de voorsprong uit naar 4-1 voor MVV.

De uiteindelijke 5-1 voor MVV werd in de laatste minuten gemaakt door Dailon Livramento.

In de vijf laatste wedstrijden heeft MVV één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl TOP Oss één overwinning en vier nederlagen heeft.

De volgende speeldag speelt MVV op maandag 13 februari om 20.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Heracles. TOP Oss ontvangt vrijdag 17 februari om 20.00 uur Eindhoven.