Roda JC Kerkrade - MVV Maastricht

MVV heeft de uitwedstrijd tegen Roda JC tot de rust gecontroleerd en nam een 1-0 voorsprong. Roda draaide het duel in de Eerste Divisie echter om en won met 2-1. MVV nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Matteo Waem scoorde in de 20ste minuut, op aangeven van Jarne Steuckers. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Nils Röseler gelijk voor Roda JC. Roda JC maakte ook 2-1 in de 67ste minuut, toen Terrence Douglas scoorde, met een assist van Sami Ouaissa. Douglas voltooide zo de comeback van Roda JC, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. Het was de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor MVV. Roda JC heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl MVV twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Roda JC dit seizoen. De nederlaag was ook voor MVV de derde nederlaag met één doelpunt verschil. Roda JC speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Helmond Sport in het GS Staalwerken Stadion, MVV treft TOP Oss in de thuiswedstrijd in het De Geusselt. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 10 februari om 20.00 uur.