Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle

De wedstrijd tussen Roda JC en PEC Zwolle in het Parkstad Limburg Stadion is maandag in 1-2 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Zwolle nu negen overwinningen op rij heeft behaald in de Eerste Divisie.

PEC Zwolle nam de leiding in de 32ste minuut via Lennart Thy, op aangeven van Daijiro Chirino.

Thomas van den Belt bracht in de 37ste minuut PEC Zwolle op 2-0, met een assist van Chirino. Lennard Hartjes milderde de score Roda JC in de 73ste minuut met een assist van Dylan Vente. Maar Roda JC was niet in staat om meer goals te maken. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1.

Roda JC heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl PEC Zwolle vijf overwinningen heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Roda JC dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van PEC Zwolle met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt Roda JC op zondag 5 februari om 12.15 uur, in een thuiswedstrijd, tegen MVV. PEC Zwolle ontvangt maandag 6 februari om 20.00 uur Ajax II.

Toon alleen Keuken Kampioen Divisie-duels

Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle hebben niet eerder een Keuken Kampioen Divisie-duel tegen elkaar gespeeld.