FC Eindhoven - Heracles Almelo

Eindhoven heeft de thuiswedstrijd tegen Heracles in de Eerste Divisie vrijdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de eerste helft gemaakt door Rottier.

Voor Eindhoven werden 2 spelers van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 9 spelers.

Na een half uur nam Eindhoven de leiding, toen Evan Rottier scoorde, op aangeven van Naoufal Bannis.

In de 74ste minuut moest Eindhoven verder met een man minder toen Rottier van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

Na een overtreding in de 77ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Charles-Andreas Brym van Eindhoven met rood van het veld.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Eindhoven drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Heracles twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Eindhoven dit seizoen. De nederlaag was ook voor Heracles de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

Eindhoven speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Dordrecht in het Jan Louwers Stadion, Heracles treft Utrecht II in de thuiswedstrijd in het Erve Asito. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 3 februari om 20.00 uur.