Willem II - FC Eindhoven

In de Eerste Divisie heeft Willem II het thuisduel tegen Eindhoven maandag gewonnen. In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 1-0-voorsprong, waarna Willem II in de tweede helft uitliep naar 3-0. De thuisploeg opende de score in de 11de minuut na een doelpunt van Jizz Hornkamp, met een assist van Elton Kabangu. Het volgende doelpunt liet lang op zich wachten. Dani Mathieu vergrootte in de 70ste minuut de voorsprong voor Willem II. Willem II vond het net nog een keer, deze keer via Jeremy Bokila, op aangeven van Leeroy Owusu, in de 88ste minuut. In de vijf laatste wedstrijden heeft Willem II drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Eindhoven twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Willem II thuis tegen Dordrecht op vrijdag 10 februari om 20.00 uur in het Koning Willem II Stadion. Eindhoven speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Almere City in het Jan Louwers Stadion.