FC Dordrecht - FC Eindhoven

Dordrecht heeft de thuiswedstrijd tegen Eindhoven in de Eerste Divisie vrijdag met 4-0 gewonnen.

De thuisploeg nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Pepijn Doesburg scoorde na 10 minuten, met een assist van Jaymillio Pinas.

Touré bracht in de 44ste minuut Dordrecht op 2-0, op aangeven van Pinas.

Touré scoorde nog een keer in de 66ste minuut, met een assist van Jari Schuurman.

De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Mauro Savastano scoorde, op aangeven van Benjamin Reemst, in de 91ste minuut.

Dordrecht heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Eindhoven twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

De volgende speeldag speelt Dordrecht op vrijdag 10 februari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Willem II. Eindhoven ontvangt maandag 6 februari om 20.00 uur Willem II.