Jong FC Utrecht - FC Dordrecht

Dordrecht heeft de uitwedstrijd tegen Utrecht II in de Eerste Divisie maandag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Baldé.

Aliou Baldé opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Jop van der Avert.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Utrecht II twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Dordrecht twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Utrecht II dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Dordrecht met één doelpunt verschil.

De volgende wedstrijd voor Utrecht II is uit tegen ADO Den Haag. De teams staan op zondag 22 januari om 12.15 uur tegenover elkaar. Dordrecht neemt het zaterdag 21 januari om 16.30 uur thuis op tegen Telstar.