Jong PSV - Willem II

Jong PSV heeft het moeilijk gehad in het duel met Willem II in het PSV Campus De Herdgang in de Eerste Divisie. Het team staat na de eerste helft met 0-1 achter. Echter laat de thuisploeg zich in de tweede helft van zijn beste kant zien en wint de wedstrijd alsnog met 3-2.

Matthias Verreth opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team scoorde.

Daarna verloor de wedstrijd zijn momentum. Mohamed Nassoh maakte gelijk voor Jong PSV in de 71ste minuut met een assist van Johan Bakayoko.

Met nog nog vijf minuten te spelen scoorde Jason van Duiven en kwam op voorsprong voor Jong PSV.

De gelijkmaker werd gemaakt toen Jeremy Bokila het net vond voor Willem II, op aangeven van Dani Mathieu.

Zes minuten later passeerde Isaac Babadi de doelman, op aangeven van Nassoh, en nam Jong PSV een voorsprong.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Jong PSV één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Willem II twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Jong PSV dit seizoen. De nederlaag was ook voor Willem II de zevende nederlaag met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd, op vrijdag 3 februari om 20.00 uur, speelt Jong PSV bij Almere City. Willem II speelt dan thuis tegen Helmond Sport in het Koning Willem II Stadion.