FC Eindhoven - De Graafschap

Neghli heeft drie doelpunten gemaakt tegen Eindhoven en won met 4-0 in de uitwedstrijd in de Eerste Divisie. Elie Raterink maakte ook een doelpunt voor de winnaars.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 54ste minuut tot Neghli scoorde, op aangeven van Devin Haen, en zo De Graafschap op voorsprong bracht.

Vijf minuten later bouwde De Graafschap de marge verder uit toen Neghli nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Philip Brittijn.

Elie Raterink voerde de voorsprong op in de 75ste minuut met een assist van Neghli.

De Graafschap vond het net wederom, via Neghli in de 92ste minuut. Zo werd de hattrick voltooid.

Eindhoven heeft nu vijf wedstrijden achter elkaar verloren.

Eindhoven heeft in de vijf laatste wedstrijden en vijf keer verloren, terwijl De Graafschap twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

De volgende wedstrijd voor Eindhoven is uit tegen Telstar. De teams staan op vrijdag 3 maart om 20.00 uur tegenover elkaar. De Graafschap neemt het maandag 6 maart om 20.00 uur thuis op tegen Helmond Sport.