De Graafschap - Roda JC Kerkrade

De Graafschap heeft in de Eerste Divisie een zege geboekt op Roda JC. De wedstrijd eindigde in 2-0 dankzij doelpunten van Fortes en Rio Hillen.

Binnen het half uur nam De Graafschap de leiding, toen Hillen scoorde, met een assist van Alexander Büttner.

Fortes bracht in de 43ste minuut De Graafschap op 2-0. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 winst voor De Graafschap.

De Graafschap heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Roda JC twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Eindhoven is de volgende tegenstander voor De Graafschap in de uitwedstrijd. Roda JC speelt een thuiswedstrijd tegen Almere City in het Parkstad Limburg Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 24 februari om 20.00 uur gespeeld.