NAC Breda - De Graafschap

NAC Breda heeft de thuiswedstrijd tegen De Graafschap in de Eerste Divisie vrijdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Banzuzi en Odysseus Velanas. NAC nam in de 39ste minuut een voorsprong door een doelpunt van Banzuzi.

De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Velanas scoorde.

Banzuzi bouwde in de 55ste minuut de voorsprong uit voor NAC Breda, dat bracht de uiteindelijke score op 2-0.

De Graafschap heeft voor de vierde keer achter elkaar geen overwinning behaald.

In de vijf laatste wedstrijden heeft NAC Breda drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl De Graafschap één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt NAC Breda op maandag 20 februari om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen Utrecht II. De Graafschap ontvangt zondag 19 februari om 12.15 uur Roda JC.