NAC Breda - Jong AZ

NAC Breda speler Velanas heeft een hattrick gemaakt in de wedstrijd tegen NAC Breda in de Eerste Divisie. NAC won de thuiswedstrijd met 5-1. Ezechiel Banzuzi en Jesaja Herrmann scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, Van Aken scoorde voor AZ II.

NAC Breda opende de score in de 11de minuut na een doelpunt van Jesaja Herrmann.

Direct na de rust vergrootte Velanas de voorsprong van NAC Breda.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Velanas en bouwde de marge verder uit met een assist van Sabir Agougil.

Ezechiel Banzuzi bouwde in de 67ste minuut de marge uit voor NAC Breda.

Maar NAC Breda had nog tijd voor een extra doelpunt. Velanas maakte een hattrick met één minuut te spelen, en maakte hiermee zijn hattrick af.

Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 5-1 voor AZ II werd in de 90ste minuut gemaakt door Jurre van Aken, op aangeven van Ricuenio Kewal.

In de vijf laatste wedstrijden heeft NAC Breda drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl AZ II twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Op 3 februari om 20.00 uur speelt NAC Breda een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag in het Rat Verlegh Stadion. AZ II treft dan in eigen huis VVV op het AFAS Trainingscomplex.