Jong AZ - Helmond Sport

Thuisploeg AZ II en Helmond Sport hebben maandag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Eerste Divisie: 1-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Soulyman Allouch zich gelden toen hij scoorde en AZ II op voorsprong bracht.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte Peter van Ooijen gelijk voor Helmond Sport met een assist van Eros Maddy. Dit bracht de uiteindelijke score op 1-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft AZ II twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Helmond Sport één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van AZ II dit seizoen.

In de volgende wedstrijd, op vrijdag 27 januari om 20.00 uur, speelt AZ II bij NAC Breda. Helmond Sport speelt dan thuis tegen Ajax II in het GS Staalwerken Stadion.