Almere City FC - De Graafschap

Thuisploeg Almere City en De Graafschap hebben vrijdag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Eerste Divisie: 2-2. Jeffry Fortes opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Alexander Büttner. José Pascual Alba Seva bracht in de 40ste minuut Almere City op gelijke hoogte, op aangeven van Manel Royo Castell. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Siem de Jong De Graafschap een voorsprong met een assist van Charlison Benschop. Jochem Ritmeester van de Kamp maakte in de 65ste minuut gelijk voor Almere City, dat bracht de uiteindelijke score op 2-2. Almere City heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl De Graafschap één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van Almere City dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Almere City op vrijdag 27 januari om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen Telstar. De Graafschap ontvangt maandag 30 januari om 20.00 uur Jong FC Utrecht.