Helmond Sport - Roda JC Kerkrade

Helmond Sport heeft de thuiswedstrijd tegen Roda JC in de Eerste Divisie vrijdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Lorentzen.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Helmond Sport na een doelpunt van Hakon Lorentzen na 8 minuten, op aangeven van Eros Maddy.

Het was de eerste winst voor Helmond Sport na een reeks van vijf wedstrijden zonder overwinningen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Helmond Sport één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Roda JC drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Helmond Sport dit seizoen. De nederlaag was ook voor Roda JC de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt Helmond Sport op vrijdag 17 februari om 20.00 uur bij Almere City. Roda JC ontvangt zondag 19 februari om 12.15 uur De Graafschap.