Helmond Sport - Jong Ajax

De wedstrijd tussen Helmond Sport en Ajax II in het GS Staalwerken Stadion is in 1-1 geëindigd. Voor Ajax betekent deze uitslag dat ze acht keer achter elkaar niet hebben gewonnen, in de Eerste Divisie.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 60ste minuut tot Christian Rasmussen scoorde en zo Ajax II op voorsprong bracht.

Peter van Ooijen maakte in de 65ste minuut gelijk voor Helmond Sport.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Helmond Sport één overwinning behaald en vier keer gelijkgespeeld, terwijl Ajax II drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Helmond Sport dit seizoen.

De volgende speeldag speelt Helmond Sport op vrijdag 3 februari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Willem II. Ajax II ontvangt maandag 6 februari om 20.00 uur PEC Zwolle.