Jong AZ - FC Den Bosch

In de Eerste Divisie heeft AZ II het thuisduel tegen Den Bosch vrijdag gewonnen. In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 2-1-voorsprong, waarna AZ II in de tweede helft uitliep naar 3-1.

AZ II opende de score na 7 minuten via Ricuenio Kewal, met een assist van Iman Griffith.

De 2-0 kwam van nog een eigen doelpunt van Joey Konings van AZ II in de 40ste minuut. Direct na de rust poetste Joey Konings iets van de achterstand weg voor Den Bosch.

Zeven minuten later bouwde AZ II de marge verder uit toen Kewal nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Nick Twisk.

In de vijf laatste wedstrijden heeft AZ II twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Den Bosch twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt AZ II op maandag 27 februari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen PSV. Den Bosch ontvangt zondag 26 februari om 12.15 uur ADO Den Haag.