FC Den Bosch - Jong Ajax

Ajax II is met een voorsprong van 2-1 aan de tweede helft begonnen in de Eerste Divisie-wedstrijd in het Stadion De Vliert, maar Den Bosch kwam sterk terug en won met 4-2.

Den Bosch kwam op voorsprong toen Anass Ahannach scoorde na 17 minuten, met een assist van Joey Konings.

Jorrel Hato bracht in de 33ste minuut Ajax II op gelijke hoogte, op aangeven van Christian Rasmussen.

Kristian Hlynsson bracht in de 38ste minuut de uitploeg een voorsprong. Direct na de rust bracht Konings Den Bosch langszij.

Den Bosch maakte ook 3-2 in de 66ste minuut, toen Konings scoorde.

Met nog zeven minuten op de klok voerde Faris Hammouti de score verder op voor Den Bosch, met een assist van Danny Verbeek. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-2.

Ajax II heeft voor de tiende keer achter elkaar geen overwinning behaald.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Den Bosch twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Ajax II twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Den Bosch op vrijdag 17 februari om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen AZ II. Ajax II ontvangt maandag 20 februari om 20.00 uur MVV.