Jong AZ - VVV-Venlo

AZ II heeft de thuiswedstrijd tegen VVV in de Eerste Divisie vrijdag met 4-3 gewonnen.

Meerdink opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde.

Lewis Schouten bracht in de 23ste minuut AZ II op 2-0.

In de 33ste minuut verkleinde Nick Venema met een assist van Sem Dirks, de achterstand voor VVV.

Direct na de rust liet Meerdink zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor AZ II.

Met nog zeven minuten op de klok maakte Venema zijn tweede van de avond.

De 4-2 werd gemaakt toen Ro-Zangelo Daal het net vond voor AZ II, op aangeven van Dave Kwakman.

VVV poetste iets van de achterstand weg en maakte de 4-3 toen Rick Ketting het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, op aangeven van Kees de Boer, in de 98ste minuut.

AZ II heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl VVV één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van AZ II dit seizoen. De nederlaag was ook voor VVV de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

Op 10 februari om 20.00 uur speelt AZ II een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle in het AFAS Trainingscomplex. VVV treft dan in eigen huis Heracles in het Covebo Stadion.