Roda JC Kerkrade - Jong AZ

Roda JC heeft de thuiswedstrijd tegen AZ II in de Eerste Divisie maandag met 2-0 gewonnen. Limbombe en Romano Postema zorgden beiden voor een doelpunt.

Net voor de rust toen Postema scoorde, met een assist van Jamil Takidine, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 0-1.

De uiteindelijke 2-0 voor Roda JC werd in de 90ste minuut gemaakt door Limbombe, op aangeven van Dylan Vente.

AZ II heeft al vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen.

Roda JC heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl AZ II één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Roda JC op zondag 19 maart om 12.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen VVV. AZ II ontvangt vrijdag 17 maart om 20.00 uur Eindhoven.