Jong FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

Roda JC heeft maandag drie keer gescoord in de uitwedstrijd tegen Utrecht II in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 1-3.

Roda JC begon de wedstrijd goed en nam in de 22ste minuut de leiding na een doelpunt van Vente.

Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Anthony Descotte gelijk voor Utrecht II.

Één minuut later nam Roda JC een voorsprong toen Vente nog een keer de doelman passeerde.

De uiteindelijke 3-1 voor Roda JC werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Bryan Limbombe, met een assist van Xander Lambrix.

Utrecht II heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Roda JC twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Utrecht II speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Almere City in het Sportcomplex Zoudenbalch, Roda JC treft Telstar in de thuiswedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 10 maart om 20.00 uur.