Jong FC Utrecht - Telstar

0 - 1
Expected goals0.5 - 0.3

Telstar heeft de uitwedstrijd tegen Utrecht II gewonnen met een doelpunt van Overtoom. Het duel in de Eerste Divisie eindigde in 1-0.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Tom Overtoom zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van David Min, en Telstar op voorsprong bracht.

Het was de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Utrecht II.

Utrecht II heeft in de vijf laatste wedstrijden twee keer gelijk gespeeld en drie keer verloren, terwijl Telstar drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Utrecht II dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Telstar met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt Utrecht II op maandag 20 februari om 20.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen NAC Breda. Telstar ontvangt vrijdag 17 februari om 20.00 uur PSV.