Heracles Almelo - Jong FC Utrecht

Heracles ging vrijdag stevig tekeer in de thuiswedstrijd in de Eerste Divisie tegen Utrecht II. De uitploeg droop af met een 6-1 nederlaag.

Heracles nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Nikolai Laursen scoorde na 8 minuten.

Justin Hoogma bracht in de 23ste minuut Heracles op 2-0.

Anas Ouahim bracht in de 24ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong, op aangeven van Emil Hansson.

Hansson bracht in de 34ste minuut Heracles op een grotere voorsprong met 4-0, met een assist van Laursen. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Mees Rijks namens Utrecht II met een assist van Eliano Reijnders. Maar Utrecht II was niet bij machte vaker te scoren.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Lasse Wehmeyer en vergrootte de voorsprong met een assist van Ruben Roosken.

Wehmeyer scoorde nog een keer en vergrootte de voorsprong in de 73ste minuut met een assist van Hansson, dat bracht de uiteindelijke score op 6-1.

Utrecht II heeft voor de vijfde keer op rij geen overwinning behaald.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Heracles twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Utrecht II twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Heracles uit tegen VVV. Deze ontmoeting vindt plaats op vrijdag 10 februari om 20.00 uur. Utrecht II speelt maandag 13 februari om 20.00 uur thuis tegen Telstar.