Jong FC Utrecht - NAC Breda

Utrecht II heeft weer eens gewonnen in de Eerste Divisie. De ploeg versloeg NAC Breda thuis met 1-4 in het Stadion Galgenwaard. Het is de eerste zege na zes nederlagen.

Tijs Velthuis opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Tom Boere.

Utrecht II maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Derensili Sanches Fernandes scoorde in de 13de minuut.

Yannick Leliendal bracht in de 37ste minuut de thuisploeg een voorsprong, met een assist van Lynden Edhart.

Anthony Descotte vergrootte in de 67ste minuut de marge voor Utrecht II.

Één minuut later bouwde Utrecht II de voorsprong uit naar 4-1 toen Sanches Fernandes nog een keer de doelman passeerde.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Utrecht II één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl NAC Breda drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd, op vrijdag 24 februari om 20.00 uur, speelt Utrecht II bij Helmond Sport. NAC Breda speelt dan thuis tegen Dordrecht in het Rat Verlegh Stadion.