Helmond Sport - Jong FC Utrecht

Helmond Sport heeft de thuiswedstrijd tegen Utrecht II in de Eerste Divisie vrijdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Lieftink en Marcus Scholten. Helmond nam in de 35ste minuut een voorsprong door een doelpunt van Lieftink.

In de 35ste minuut nam Helmond Sport de leiding via Lieftink.

Met nog zes minuten op de klok voerde Scholten de score verder op voor Helmond Sport, op aangeven van Lieftink.

Het resultaat betekent dat Helmond Sport haar schone lei heeft behouden in drie opeenvolgende wedstrijden.

Helmond Sport heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijk gespeeld en één keer verloren, terwijl Utrecht II één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

Helmond Sport speelt in de volgende wedstrijd uit tegen De Graafschap op maandag 6 maart om 20.00 uur op GS Staalwerken Stadion. Utrecht II speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Roda JC op Sportcomplex Zoudenbalch.