Jong AZ - Willem II

AZ II is in de eerste helft op een 2-0 achterstand gekomen tegen Willem II in de Eerste Divisie, maar in de tweede helft kwam AZ II goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel in 2-2.

De score werd na 7 minuten geopend door Willem II na een doelpunt van Elton Kabangu, met een assist van Leeroy Owusu.

Jizz Hornkamp bracht in de 20ste minuut Willem II op 2-0.

Jurre van Aken verkleinde de marge voor AZ II in de 55ste minuut.

De gelijkmaker voor AZ II werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Jayden Addai, op aangeven van Jayen Gerold.

Dat betekent dat Willem II nu zes wedstrijden op rij ongeslagen is.

In de vijf laatste wedstrijden heeft AZ II twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Willem II drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het zevende gelijkspel van AZ II dit seizoen.

Op 10 maart speelt AZ II om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen Heracles in het AFAS Trainingscomplex. Willem II treft dan in eigen huis PEC Zwolle in het Koning Willem II Stadion.