Willem II - FC Dordrecht

1 - 0
Expected goals2.3 - 0.1

In de tweede helft scoort Kabangu het enige doelpunt in de wedstrijd van Willem II in de Eerste Divisie, het team verslaat Dordrecht met 1-0 in de thuiswedstrijd.

Het duurde tot de 77ste minuut voordat Elton Kabangu, op aangeven van Leeroy Owusu, Willem II op voorsprong bracht.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Willem II drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Dordrecht twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Willem II dit seizoen. De nederlaag was ook voor Dordrecht de achtste nederlaag met één doelpunt verschil.

Willem II speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Heracles in het Erve Asito, Dordrecht treft VVV in de thuiswedstrijd in het Matchoholic Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 17 februari om 20.00 uur.